Tilia

De vrouwen achter Tilia Flowers & Coffee

Beste bloemenliefhebber of toevallige passant,

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Louise. Ik ben 25 lentes jong en in het dagdagelijkse leven aan de slag als medisch laborant in het UZ Leuven. Hoewel ik mijn job zeer graag doe, heb ik altijd één andere grote passie gehad, namelijk bezig zijn met bloemen en planten. Door het spelen met bloemen en het samenstellen van de perfecte, op maat gemaakte combinaties kan ik mijn ei kwijt en mijn creativiteit de vrije loop laten. Het was altijd mijn droom om van mijn passie mijn (bij)beroep te maken. Ondernemen werd mij met de paplepel ingegoten. Zo werd Tilia Flowers geboren. Gestart met een webshop waar je bloemencreaties kan bestellen naar uw persoonlijke voorkeur en wens, is nu uitgegroeid naar een eigen winkel in Leuven. De focus ligt op een tijdloze, minimalistische creaties met een persoonlijke twist. Nice to meet you!

Wil je graag meer informatie of jouw idee bespreken? Je kan mij bereiken via het contactformulier op deze website of een mailtje sturen naar info@tiliaflowers.be

Veel Liefs en tot snel,

Louise 

 

 

foto door Alain Trappeniers 

Wij zijn Joëlle en Céline, respectievelijk de mama en de zus van Louise. We zijn in april 2019 met onze droom gestart, nl. een ontbijt- en lunchzaak in centrum Leuven. We legden ons toe op huisgemaakte individuele quiches, taartjes en ander gebak. Deze producten zullen we blijven aanbieden, maar voortaan kan je deze nuttigen omgeven door bloemen en planten. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten. 

 

 

 

 

© 2021 Tilia Flowers & Coffee | sitemap | rss

Levering mogelijk in een straal van 20 km rond Leuven, dit voor een meerprijs van maximum 3 euro. Verzending is enkel mogelijk voor Droogbloemen en decoratie, dit voor 7 euro extra. Gratis verzending vanaf 75 euro. Bij het afrekenen kan je kiezen tussen de verschillende opties.