Start your urban jungle pakket

Vorige Artikel 27 van 28 Volgende
€ 30,00 (inclusief 6% btw)

Een planten verassings pakket, om je eigen urban jungle te beginnen, of aan te vullen... 

Drie versies beschikbaar, Small, Medium en Large. In de paketten zitten een assortiment aan verschillende planten voor het bedrag van het pakket, samen met een handleiding voor elke plant. 

De planten kunnen dus verschillen van de foto

Specificatie Omschrijving
SHIPPING INFO Bij het plaatsen van je bestelling kan je als commentaar de gewenste leverdatum/-uur vermelden. . Indien u toch last minute een bestelling zou willen plaatsen voor levering diezelfde dag, neemt u best even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via telefoon op het nummer 016/477 195, sociale media kanalen of mail info@tiliaflowers.be.

We leveren uw bestellingen van dinsdag tot zondag. We leveren gratis bij bestellingen vanaf €15,00 bij volgende postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018. Voor kleinere bestellingen wordt er een leveringskost van €2,00 aangerekend.

Ook is er de mogelijkheid voor verzending met Bpost, dit voor €7,00 extra. Dit is echter enkel mogelijk bij de decoratie en droogbloemen.
© 2021 Tilia Flowers & Coffee | sitemap | rss

Levering mogelijk in een straal van 20 km rond Leuven, dit voor een meerprijs van maximum 3 euro. Verzending is enkel mogelijk voor Droogbloemen en decoratie, dit voor 7 euro extra. Gratis verzending vanaf 75 euro. Bij het afrekenen kan je kiezen tussen de verschillende opties.