Witte orchidee + pot

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende
€ 19,20 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Orchideeën zijn bloeiende planten waar bij je bij correcte verzorging lang geniet van de bloem kunt hebben. De orchidee heeft echt niet veel water nodig, dus geef ze elke 7 à 10 dagen een klein scheutje water. Giet het water gewoon over de grond en niet op de plant, best is water op kamertemperatuur en de orchidee water te geven in de ochtend, zo neemt die het water beter op. Voorkom vooral dat er water blijft staan in de pot, geef pas water wanneer de grond droog is. Voor de standplaats zet je hem best in fel en veel licht, maar niet direct zonlicht. 

Specificatie Omschrijving
SHIPPING INFO Bij het plaatsen van je bestelling kan je als commentaar de gewenste leverdatum/-uur vermelden. Indien u toch last minute een bestelling zou willen plaatsen voor levering diezelfde dag, neemt u best even contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan via telefoon op het nummer 016/477 195, sociale media kanalen of mail info@tiliaflowers.be.

We leveren uw bestellingen van dinsdag tot zondag. We leveren gratis bij bestellingen vanaf €15,00 bij volgende postcodes 3000, 3001, 3010, 3012 en 3018. Voor kleinere bestellingen wordt er een leveringskost van €2,00 aangerekend.

Ook is er de mogelijkheid voor verzending met Bpost, dit voor €7,00 extra. Dit is echter enkel mogelijk bij de decoratie en droogbloemen.
© 2021 Tilia Flowers & Coffee | sitemap | rss

Levering mogelijk in een straal van 20 km rond Leuven, dit voor een meerprijs van maximum 3 euro. Verzending is enkel mogelijk voor Droogbloemen en decoratie, dit voor 7 euro extra. Gratis verzending vanaf 75 euro. Bij het afrekenen kan je kiezen tussen de verschillende opties.